dilluns, 10 d’octubre del 2011

Alzheimer - Sentiment...

Fa una setmana vàreu veure la pel·lícula documental “Bicicleta, cullera, poma”, que parlava de l’Alzheimer, des del punt de vista emocional i científic, al voltant de la figura de Pascual Maragall, expresident de Catalunya. Aquest, a través de la seva fundació, es dedica a donar a conèixer la malaltia i fomentar la investigació científica sobre la mateixa.


Amb el projecte Alzheimer, l’escola  vol donar a conèixer i aprofundir en el coneixement sobre la malaltia i fer un petit homenatge als nostres coneguts i familiars que pateixen el procés.

L’exercici del còmic que vàrem explicar la setmana passada tenia com a objectiu treure el sentiment propi al voltant de la malaltia i expressar-ho de manera gràfica i escrita.

A partir d’aquí, el treball que haureu de desenvolupar és el següent:

OBJECTIU: heu de presentar un treball amb l’objectiu de fer una representació, mitjançant el llenguatge visual que es vulgui, de la malaltia de l’Alzheimer des del punt de vista emocional, treballat també a tutoria.

AGRUPACIÓ: el treball ha de ser INDIVIDUAL o per PARELLES (màxim)

FORMAT D'ENTREGA:    LLIURE    Com ja s’ha dit, podeu utilitzar el suport que desitgeu (ja sigui informàtic –visual o audiovisual- o manual –pòster, còmic, dibuix, collage,…).
DATA D'ENTREGA
     3A = 7 novembre
     3B = 8 novembre

Ànims! Imaginació i creativitat!