dilluns, 23 d’abril del 2012

Sant Jordi 2012: murals literaris

El dia de Sant Jordi va ser una jornada festiva i cultural que va reunir tot un seguint d'activitats relacionades amb l'àmbit literari.

L'aportació de la Visual i Plàstica va consistir en la realització d'uns murals per penjar en els nostres passadissos i acompanyar els alumnes durant aquesta jornada.

El primer d'ells, realitzat per alumnes de 2n d'ESO, preten conmemorar l'aniversari d'alguns dels cèlebres escriptors a qui es dedica el Sant Jordi d'enguany. Amb el mural també es vol reflectir l'ambient de la primavera, època en la qual ens trobem.





El segon mural, realitzat per alumnes de 4t d'ESO, pretenia reflectir una ambientació pirata, temàtica de 3 obres literàries que s'han treballat a l'escola darrerament. Així, "La canción del pirata" de Espronceda, "Mar i cel" de ___ i "Treasure Island" de ___ han servit d'inspiració per fer el mural. En ell, un seguit d'ones transmeten moviment i a la vegada uneixen les diferents parts del dibuix. Els colors vius dónen força a la imatge resultant i els títols de les obres estan totalment integrats en el dibuix.













































Tenim així, literatura i plàstica en un sol pla, en definitiva, una única obra artística.

Felicito a tots els alumnes que hi han participat i que han mostrat interès per a que quedés acabat per Sant Jordi, quedant-se inclús fora de l'horari escolar. Felicitats!!!

4 comentaris:

MaríaVR ha dit...

Els dos murals son preciosos!! Han quedat molt be! :)

Nuria ha dit...

Después de tantas horas! jajaja
muy bonitos!

Xavi Muñoz ha dit...

El mural d'adalt ha estat frut d'en Robert, jo, la Romina i més gent... és preciòs. També l'altre :)

Romina Salido ha dit...

Despres de dedicar-nos tante shores y dies !!! ens han quedat: FABULOSOS !!!! ;D